Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Агро Глобал нуди широк спектар на расад за цвеќе од високореномираните производители од целиот свет ( Бекенкамп, Брандкамп, Думен). Нудиме расад за цвеќе за едногодишни, двогодишни и повеќегодишни растенија. Со квалитетниот посадочен материјал покриваме поголем дел од пазарот во нашата земја.

 

Кај нас можат да се најдат едни од најдобрите видови на циклама, хризантема, сурфинија, сардела, калибрахоа, нова гвинеја и т.н

-Расадот се обезбедува исклучиво по нарачка во определен рок (најмалку 3 месеци) пред испораката.

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop