Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Боранија FRUIDOR

700.00 ден

Ниска сорта на боранија, формира долги жолти мешунки со цилиндрична форма, првенствено наменет за потрошувачка во свежа состојба. Тенка без изразени влакна.
Боја на семе: кафеаво
Должина на мешунки: 17цм;
Отпорност: IR: BCMV / CL
500 гр.

700.00

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop