Uncategorized

Расад за цвеќиња

Агро Глобал нуди широк спектар на расад за цвеќе од високореномираните производители од целиот свет ( Бекенкамп, Брандкамп, Думен). Нудиме расад за цвеќе за едногодишни, двогодишни и повеќегодишни растенија. Со квалитетниот посадочен материјал покриваме поголем дел од пазарот во нашата земја. Кај нас можат да се најдат едни од најдобрите видови на циклама, хризантема, сурфинија, …

Расад за цвеќиња Read More »

Семе за цвеќиња

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Расад за зеленчук

Нашата компанија се занимава со произвоство на расад за секаков вид на земјоделски култури од семињата на кои што сме увозници. Расадот се обезбедува исклучиво со претходна нарачка во период кој е прифатлив за самите производители. Произвоството се изведува во строго контролирани услови,од тим кој што се грижи за самиот развиток на растението од семка …

Расад за зеленчук Read More »

Translate »