Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Слатка рог пиперка, средно ран хибрид со бујни растенија и висок роден потенцијал. Погодна за одгледување во заштитени простори и на отворено поле. Наменета за свежа потрошувачка. Плодовите се со должина 18-22 цм со жолта боја. Добро поднесува транспорт. HR: Tm: 0,1

    Додај во кошница
  • Тип на рог пиперка, плодовите се со темнозелена боја која во физиолошка зрелост преминува во црвена. HR: Tm: 0,1

    Додај во кошница
Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop