Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Пипер ARLEQUIN F1

4,550.00 ден

Слатка рог пиперка, средно ран хибрид со бујни растенија и висок роден потенцијал. Погодна за одгледување во заштитени простори и на отворено поле. Наменета за свежа потрошувачка. Плодовите се со должина 18-22 цм со жолта боја. Добро поднесува транспорт.
HR: Tm: 0,1
Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop