Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Пипер ODISEO F1

6,200.00 ден

Тип на рог пиперка, плодовите се со темнозелена боја која во физиолошка зрелост преминува во црвена.

HR: Tm: 0,1

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop