Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Прикажан е еден резултат

  • Ниска сорта на боранија, формира долги жолти мешунки со цилиндрична форма, првенствено наменет за потрошувачка во свежа состојба. Тенка без изразени влакна. Боја на семе: кафеаво Должина на мешунки: 17цм; Отпорност: IR: BCMV / CL

    Додај во кошница
Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop