Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Домат АRIANNA F1

5,500.00 ден

Нов ран хибрид со цврсти, крупни и интензивно црвени плодови. Просечна тежина 230 – 250 гр. Хибрид за производители на кои цел им е брзо рано-пролетно и касно есенско производство на 5 – 6 родни спрата. Можно е и одгледување на две родни гранки. Отпорност: HR: ToMV: 0,1,2 / Va: 0 / Vd: 0 / Fol: 0,1   IR: Ma / Mi / Mj

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop