Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Зелка BRAVO F1

1,050.00 ден

Популарен хибрид со вегетација од 90 дена, наменет за касно есенско и рано зимско производство. Компактни сино-зелени главици со фина внатрешна структура, просечна тежина 2,5 – 3,5кг. Поради одличниот однос на суви материи и шеќер незаменлив е за киселење, а се користи и за свежа потрошувачка. Може да се складира до 40 дена, а во ладна просторија и подолго.

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop