Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • Популарен хибрид со вегетација од 90 дена, наменет за касно есенско и рано зимско производство. Компактни сино-зелени главици со фина внатрешна структура, просечна тежина 2,5 – 3,5кг. Поради одличниот однос на суви материи и шеќер незаменлив е за киселење, а се користи и за свежа потрошувачка. Може да се складира до 40 дена, а во …

  Зелка BRAVO F1Read More

  Додај во кошница
 • Ран хибрид со убави округли и компактни главици со зелена боја. Краток кочан и фина внатрешна структура. Препорачано време за берба е пролет. Тежина на главица 1,2 – 1,6кг. Должина на вегетација 55-60 дена.

  Додај во кошница
 • Хибрид на зелка кој е многу прилагодлив поради кратката вегетација и квалитетот на листот. Се применува за свежа консумација и киселење. Вегетацијата е околу 75-80 дена и уедначена главица со тежина од 2-3 кг. Има висока толеранција на најважната болест на зелката која ја причинува бактеријата Xanthomonas campestris.

  Додај во кошница
 • Нов хибрид со вегетација од 80 – 84 дена за рано есенско производство. Бујно растение со голема лисна маса. Главиците се округли, зелено – сина боја со висок процент на шеќер, многу погоден за киселење.

  Додај во кошница
Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop