Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Зелка THUNDERHEAD F1

1,200.00 ден

Нов хибрид со вегетација од 80 – 84 дена за рано есенско производство. Бујно растение со голема лисна маса. Главиците се округли, зелено – сина боја со висок процент на шеќер, многу погоден за киселење.

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop