Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Зелка CONSTABLE F1

1,950.00 ден

Ран хибрид со убави округли и компактни главици со зелена боја. Краток кочан и фина внатрешна структура. Препорачано време за берба е пролет. Тежина на главица 1,2 – 1,6кг. Должина на вегетација 55-60 дена.

2500

1950.00

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop