Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Прикажан е еден резултат

  • Хибрид предвиден за целогодишно производство и берба во текот на есента и почеток на зима. Коренот е правилно цилиндричен, мазен со интензивно портокалова боја. Висока отпорност на Alternaria. Должина на вегетација 120 – 130 дена.

    Додај во кошница
Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop