Домат KONGO F1

11,700.00 ден

НОВО НА ПАЗАРОТ! Прв висок розев сливар на пазарот, средно крупни плодови. Многу отпорен домат, можна е берба на цела родна гранка и посебно како плодови. Тежина 140-160 гр. Погоден за одгледување во оранжерии без греење и со греење.

Отпорност: ToMV: 0,1,2 / Va: 0 / Act: 0 / Fol:0,1 / Ff A,B,C,D,E / Lt ;   IR: Ma / Mi / Mj / SS / YSWV:T0

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop