Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Домат HECTOR F1

2,150.00 ден

Product total
Options total
Grand total

Средно ран детерминантен (низок) хибрид кој е многу популарен на нашиот пазар. Плодовите се крупни, изедначени, со одличен вкус. Тежина на плодовите 250 – 300 гр. Должина на вегетација 65 – 70 дена.  Отпорност: Fol: 1,2/Va:0 / Vd:0 IR: Ss/Ma/Mi/Mj

 

 

1000 с.

2150.00

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop