Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Домат BUFFALOPINK F1

3,300.00 ден

Хибрид на розев месест домат кој се одликува со крупни и многу вкусни плодови. Отпорен на болести. Плодовите достигнуваат и над 500 грама.

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop