Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Домат PINK CRYSTAL F1 (CLAROSA F1)

8,500.00 ден

Нова селекција на розев хибрид. Силно растение, многу родни гранки со униформен облик и големина на плодовите. Опрашувањето е многу добро дури и во летните месеци, што го прави погоден за одгледување за втора реколта. Отпорен на пукање, погоден за тренспорт, со чување плодовите добиваат интензивна боја и вкус. Тежина 220 – 250 гр.

Отпорност: ToMV: 0,1,2 / Va: 0 / Vd: 0 / Fol:0,1 / For ;   IR: Ma / Mi / Mj / TYLCV / YSWV:T0

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop