Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Домат BUFFALOSTEAK F1

2,250.00 ден

Нов вицок индетерминантен  хибрид кој се одликува со крупни, ребрести, и месести плодови. Вкусот потсеќа на стара домашна сорта. Изедначени плодови. Висока отпорност на боести. Просечна тежина од 300 – 500 гр.

Отпорност: HR: ToMV / Va:0 (US1) / Vd:0 (US1) / Fol:0 ;  IR*: Ma / Mi / Mj

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop