Прашања? |☏| +389 (0)2 2550 470 |✉| info@agroglobal.mk

Домат ALLIANCE F1

2,150.00 ден

Ран полу-детерминантен(низок) хибрид. Робусно растение кое дава голем број на изедначени плодови со просечна тежина од 250 – 300 гр. Плодовите по вкус, изглед и боја потсеќаат на домашен јабучар. Има бујна лисна маса, добро ги покрива плодовите и штити од сончеви пригори.

Вие исто така би сакале…

  • Средно ран детерминантен (низок) хибрид кој е многу популарен на нашиот пазар. Плодовите се крупни, изедначени, со одличен вкус. Тежина на плодовите 250 – 300 гр. Должина на вегетација 65 – 70 дена.  Отпорност: Fol: 1,2/Va:0 / Vd:0 IR: Ss/Ma/Mi/Mj    

    Select options
Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop