Морков HEKLA F1

3,250.00 ден

Хибрид предвиден за целогодишно производство и берба во текот на есента и почеток на зима. Коренот е правилно цилиндричен, мазен со интензивно портокалова боја. Висока отпорност на Alternaria. Должина на вегетација 120 – 130 дена.

Translate »

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop